مشاوره حقوقی رایگان - دو خانه قدیمی ییلاقی با دیوار و حیاط مشترک

دو باب منزل ییلاقی با دیوار مشترک بین آنها و سقف مشترک. خانه بسیار قدیمی بوده و متعلق به دو نفر به نام های الف و ب می باشد. زمین نیز وقفی و طبق وقفنامه در اختیار الف می باشد و ب فقط صاحب منزل بوده و نسبت به زمین اختیاری ندارد. فرد الف قصد دوباره سازی منزل را دارد ولی به دلیل دیوار و سقف مشترک موجب خرابی منزل فرد ب می شود. لازم به ذکر است که فرد ب حتی موافق به شریکی ساختن دیوار حائل بین دو ملک نیز نبوده و مذاکره جهت خرید ملک کلنگی فرد ب نیز بی نتیجه‌ بوده. چطور فرد الف می تواند مبادرت به خراب نمودن خانه کلنگی نماید؟ خانه ها با خشت و گل و سقف شیروانی مشترک بوده و 40 سال عمر دارد