مشاوره حقوقی رایگان - تحویل مدارک از هیئت مدیره سابق تعاونی مسکن

با سلام حدود دوماه است شرکت تعاونی مسکن منحل شده و اینجانب به سمت رییس اجرایی هیئت تصفیه انتخاب شدم ولی متأسفانه هیئت مدیره علی رغم اظهارنامه هیچ مدرک و سندی از تعاونی تحویل نداده و بخاطر پرونده های قضایی فراوان و شکایت اعضا چون قرار براشون صادر شده متواری هستن البته فقط مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره به محل زندگیشون با حکم دادگاه هم مراجعه کردیم متاسفانه یا منزل را تخیله کردن یا آدرسها عوض شده باید چه اقدام قانونی انجام بدیم که به مدارک شرکت برسیم خواهشا توضیح بدید چطور شکایت خیانت در امانت را بدهیم و متن شکواییه چه باشد ممنون.

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

فعلا مطابق با قانون تجارت و مقررات ورشکستگی امر تصفیه را پیگیری نمایید تا منجر به دستگیری اشخاص فوق گردد

پرسشگر :

ببخشید با وجودی که تعاونی را تحویل نگرفته ایم وهیچ اطلاعی از اموال تعاونی نداریم میتونیم ورشکستگی اعلام کنید خواهشا اگر جواب مثبت میباشد در این راه راهنمایی نمایید

یک وکیل

با سلام قاعدتا ترازنامه ها و مدارک مالیاتی در اداره مالیات و تغییرات در روزنامه رسمی و اداره ثبت شرکت ها هست باقی مسایل هم از طریق اداره تصفیه پیگیری بفرمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم