مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق از طرف زوجه

در حال حاضر دارم مهریه و اجرت المثل و نفقه پرداخت میکنم ولی همسرم طلاق ندادم و خودش حق طلاق داره اگه درخواست طلاق کنه باز هم باید نفقه و اجرت المثل پرداخت کنم

پاسخ ها :

یک وکیل

اجرت المثل خیر ولی نفقه تا اجرای صیغه طلاق و اتمام عده باید پرداخت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تا زمانی که حکم طلاق جاری و ساری و اجرت المثل و نفقه گذشته پابرجاست بله

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمان ثبت طلاق میتواند مطالبه کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بعد از طلاق به زوجه نفقه و اجرت المثل تعلق نخواهد گرفت