مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ب جرم ضرب وشتم

س خواهرمن باشوهرش دعواش شده وکتکش زده رفته پزشک قانونی وشکایت کرده وشوهرش ادعا میکنه خیانت کرده بهش وهمش تهدید وفحاشی وتوهین میکنه هم ازجانت خانواده وخودش الانم دادگاه پرونده رو فرستاده حل اختلاف اکر رضایت نده چقد دگ مراحل داره ویک دختر دوساله هم داره تکلیف بچه چی میشه و میتونه طلاق بگیره؟ادعای نفقه ومهریه هم کرده؟واین روند چقدطول میکشه

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

بله میتونه حق و حقوقش رو بگیره. بفرمایید تماس بگیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
زمان مشخصی ندارد
مهریه و نفقه در هر صورت قابل مطالبه است و زوجه برای درخواست طلاق باید دلیل ارائه دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

میتونید از طریق مشاوره تلفنی سایت اقدام کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

مهریه و نفقه در هر صورت قابل مطالبه است