مشاوره حقوقی رایگان - درخواست طلاق

10 سال است با همسرم زندگی می کنم همسرم بعد از چند سال بیکاری ، در شغل بازاریابی مشغول است خودم هم معلم هستم همسرم در اوایل ازدواج به ترامادول معتاد بود بعد ترک کرد و بی 2 مصرف کرد او درخانه به شدت مرا اذیت میکند و همیشه جلوی کامپیتور مَشغول بازی های کامپیتوری و تماشای فیلم های وحشتناک است اگه بنده اعتراضی کنم با من به تندی برخورد می کند و مرا مورد ضرب و شتم قرار می دهد این اواخر مرا به شدت زده و من به 110 زنگ زده و علیه اون شکایت کرده ام مدرک پزشک قانونی دارم آیا می توانم با این دلیل ها درخواست طلاق بدهم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر در خصوص ضرب و شتم حکم بگیرید تحت شرایطی می توانید دادخواست طلاق بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

فعلا فقط پیگیر صدور حکم قطعی محکومیت به پرداخت دیه باشید بعد اگر تکرار کرد دوباره همان مراحل را طی کنید تا دوباره به پرداخت دیه محکوم شود بعد از دوبار محکومیت وی به پرداخت دیه انوقت میتوانید دادخواست طلاق به دلیل عسر وحرج ناشی از ضرب و جرح و شتم بدهید اگر خواستید از طریق مشاوره تلفنی دادراه تماس بگیرید تا بیشتر توصیح دهم

محمد  رضايي

جناب آقای محمد رضايي :

سلام شکایت رو پیگیری کنید تا به نیجه برید سپس درخواست طلاق بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید ،
در صورت تمایل با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم خدمت شما ارائه گردد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با اثبات عسر و حرج خود مبنی بر ضرب و شتم قادرید که از همسر خویش طلاق بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله شما باید دادخواست طلاق به علت عسر و حرج را مطرح نمایید و در دادگاه باید احراز گردد که شما واقعا دارای عسر و حرج هستید و شما به نامه پزشکی قانونی استناد نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر حکم قطعی ضرب و جرح بگیرید امکان طلاق وجود دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به صرف آنچه در سوال آمده است خیر دلیل محکمه ای نیست
وانگهی
در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود....

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله دادخواست طلاق شما باید با استناد به عسرو حرج ناشی از این موارد باشد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله شما میتوانید با صورت جلسه گزارش 110 و معرفی به پزشک جهت معاینه تحت عنوان ضرب و شتم عمدی شکایت کنید و نهایتا به علت عسرو حرج زوجه دادخواست طلاق دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا ضرب و جرح را ثابت کنید و حکم محکومیت بگیرید . برای مشاوره بیشتر می توانید تماس بگیرید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

با این مدارک خیر اگر گواهی پزشکی قانونی داشته باشید با حکم محکومیت بله

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اظهارات باید در جلسه مشاوره حضوری یا تلفنی بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظر مدارک شما کافی می آید جزئیات آن و اینکه محکومیت واقع شده است یا خیر می بایست بررسی شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بلی از سکایت خود صرفنظر نکنید تا اخر ادامه دهید و محکومیت وی را بگیرید تا صمن عدم تمکین نفقه خود را هم بگیرید و در اخر ایضا ژلاق را