مشاوره حقوقی رایگان - طلاق زن

سلام همسرم میخواد ازم طلاق بگیره بهانش اینکه دو بار زدمش و چند تا پیام تهدید یا فوش
ولی من زندگیم میخوام و زنم دوست دارم با این دلایل میتواند طلاق بگیرد ؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام آیا شمارا محکوم کرده?
نامه پزشک قانونی دارد ?

فضلی               مهسا

سرکار خانم فضلی مهسا :

بستگی به مدارک دارد اگر عسروحرج ثابت شود بله

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلام در صورتی زدن و توهبن به شکل مداوم نبوده باشد و عسر و حرج زوجه را از لحاظ امنیت جسمی و حیثیتی اثبات نکند ،خیر. بسته ب نظر مشاورین و قاضی دادگاه خانواده دارد با توجه ب شرایط حادث شده و مدارک استنادی

شهريار  گرامي نژاد

شهريار گرامي نژاد :

زوجه می‌تواند به استناد عقدنامه ومورد سوءرفتارو معاشرت دادخواست طلاق بده وازشما جدا بشه

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

زندگی و دوست داشتن یک طرفه معمولا میتواند تهدیدات و اسیب های اخلاقی را بدنبال داشته باشد بهتر است توافق کنید

جواد سلیمانی

جناب آقای جواد سلیمانی :

باسلام اگر نامه پزشکی قانونی و شهود و یا گزارش 110 داشته باشد و شما را محکوم کند
احتمال صدور حکم طلاق وجود دارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بنظر کافی نیست
مگر اینکه ایشان عسر و حرج خودشان را ثابت کنند یا درخواست طلاق خلع نمایند

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه عسر و حرج وی اثبات گردد مدارکی دال بر ضرب و شتم و ...داشته و اقدامات لازم را نموده باشد می تواند طلاق بگیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دادگاه با توجه به دفاعیات طرفین اظهارنظر خواهد کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر

طبق قانون ، زوجه برای اقامه دادخواست طلاق باید دلیل داشته باشد و بتواند ادعای خود را در
دادگاه اثبات نماید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید عسر و حرج خود را در دادگاه ثابت کند

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت اثبات ضرب و جرح و توهین و تهدید بله میتواند طلاق بگیرد

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

با سلام اگر دادگاه آن را مصداق عدم حسن معاشرت یا عسر و حرج بداند بله

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت اثبات ضرب و جرح و توهین و تهدید میتواند طلاق بگیرد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر گواهی پزشکی قانونی داشته باشد و رای دادگاه بله

آرزومیری

سرکار خانم آرزومیری :

سلام اگر این موضوع باعث عسروحرج ایشان شده باشد بله

محمد  كاظم زاده مژدهي

محمد كاظم زاده مژدهي :

با سلام.بستگی به قوت دلایل و مدارک دارد . توضیح نداده اید که دلایل همسرتان مبتنی بر دادنامه و محکومیت شماست یا هنوز اقدامی علیه شما صورت نگرفته و‌دلایلی در دست همسرتان نیست . چنانچه دادنامه ای در خصوص محکومیت شما و مدارکی همچون پزشکی قانونی و … موجود نیست ، امکان صدور رای در خصوص طلاق ، میسر نیست . چون دادگاه برای صدور رای طلاق ، نیازمند ارائه ی مدارک و دلایل کافی از سوی همسر شما می باشد . موفق باشید .

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با دلیل و مدرک میتواند جهت طلاق اقدام کند

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بستگی به مدارک و دلایل ایشان دارد