مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

زن من نامه از کمپ ترک اعتیاد گرفته که من قبلا اعتیاد داشتم ولی الان پاکم. بعد زنم الان 10 ماه میشه که رفته.بعد تمکین نکرده چون نامه ی امنیت جانی داره و نامه پزشک قانونی که حارصه هستش یعنی خراشیدگی.ایا میتونه طلاق بگیره. من خیلی زنم رو دوست دارم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت ثبت دادخواست طلاق می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

اگر بتوانند عسر وحرج‌خود از ثابت کنند می‌توانند درخواست طلاق نمایند

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در بحث طلاق از طرف زوجه یا خانم
زن باید عسر و حرج خودش رو(در سختی افتادن در زندگی) ثابت کنه
با توجه به فرض سوال و رویه قضایی امکان اینکه با دفاع موثر بتونید مانع از محکومیت به الزام طلاق بشید رو دارید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در صورتی که بر اساس حکم دادگاه کیفری، شما محکوم به مجازات جرم ضرب و شتم شوید می‌توان گفت که یکی از مصادیق عسر و حرج به منصه ظهور رسیده است و همسر شما احتمال دارد که قادر باشد به صورت یک طرفه از شما جدا شود.

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

موضوع نیاز به بررسی بیشتر دارد ولی با توجه به توضیحات بعید نیست موفق شود جهت اخذ اطلاعات بیشتر پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتواند دادخواست طلاق به علت عسرو حرج زوجه دهد تا قاضی به ان رسیدگی کند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر نامه ضرب وجرح و عدم امنیت جانی داشته باشد با اثبات عسروحرج امکان طلاق هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
دور از ذهن نیست
اما در اصل کلی زوجه می‌بایست بتواند عسر و حرج خویش را اثبات نماید تا در دعوای طلاق موفق شود صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود...

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

قابل توضیح دراین فضا نیست باشرایطی بله میتواند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر عسر و حرج خود را اثبات کند.اثبات آن مشکل است

یوسف رونقی

جناب آقای یوسف رونقی :

سلام
با حارصه که حکم عذر موجه عدم تمکین صادر نمیشه
اگه الان پاک هستید موفق به طلاق نمیشه

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

گواهی پزشکی قانونی به تنهایی کفایت نمی کند شاید کسی دیگر او را کتک زده باشد باید حکم قطعی محکومیت شما به ضرب و شتم عمدي داشته باشد

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
با توجه به مدارک امکان طلاق بسیار محتمل بنظر میرسه

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

باتوجه به نظریه پزشکی بله

سیده فاطمه کریم الحسینی

سرکار خانم سیده فاطمه کریم الحسینی :

با سلام
چنانچه با توجه به شرایط گفته شده بتواند عسر و حرج خود را اثبات کند بله میتواند طلاق بگیرد البته اثبات عسر و حرج دشوار است.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بستگی به شرایط و نظر قاضی دارد چنانچه در حال حاضر ترک نموده اید می توانید دفاع نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بسته به استمرار ضرب وجرح وعدم امنیت جانی قابل بررسی است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

سلام

متاسفانه بدون داشتن اطلاعات بیشتر در مورد مشکلات زن و شما و شرایط شما، نمی‌توان جواب دقیقی به شما داد. اما در کل، اگر شرایطی وجود داشته باشد که باعث شود زوجه بخواهد از شما جدا شود، او می‌تواند درخواست طلاق را به دلایل مختلفی از جمله عدم تمکین و یا سایر دلایل قانونی دیگری ارائه دهد.

در هر صورت، برای رسیدگی به این مسئله، بهتر است با یک وکیل مشورت کنید. وکیل می‌تواند به شما در مورد حقوق و تعهدات شما و زنتان راهنمایی کند و به شما در مورد راه‌حل‌های مختلفی که ممکن است در این موضوع وجود داشته باشد، مشورت دهد. همچنین بهتر است با زنتان صحبت کنید تا بفهمید دلیل عدم تمکین او چیست و آیا می‌توانید در این مورد به صورت دوستانه یا با مشورت با یک روانشناس به راه‌حلی برسید که برای هر دو شما مناسب باشد.