مشاوره حقوقی رایگان - ورود به شرکت

سلام ضمن خسته نباشید سوالی داشتم خدمت شما اگه میشه راهنمایی بفرمایید چهل درصد سهام شرکت سهامی خاص رو داشتیم چند سال پیش سهام رو با جعل امضا منتقل میکنن الان حکم قطعی گرفتیم به ابطال اون صورتجلسه انتقال سهام جعلی و برگشت سهام الان بنده میخام برم شرکت اون جا حضور پیدا کنم اینا میتونن منو بیرونم کنن چون شصت درصد سهامو دارن؟ممنون

پاسخ ها :

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز با توجه به توضیحات شما شرکاء نمیتوانند از ورود شما به شرکت و حضور در جلسات شرکت جلوگیری کنند و حتی شما میتوانید با توجه به حکم دادگاه حساب ایامی که حضور نداشته اید را از شرکاء بخواهید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم