مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از برادرم

سلام
بنده 18ساله هستم
برادرم به دلیل اینکه متوجه شد من تو اینستا با پسر چت کردم و قبلا با پسری از شهری دور دوست بودم(5ماه پیش جدا شدم از اون آقا) کتکم زد و گفت حق درس خوندن و گوشی داشتن رو من بعد ندارم
من از ایشون شکایت کردم
برادرمم هرجا و به همه قضیه رو میگه و کلی تهمت های دیگه میزنه
تو دادگاه حق رو به ایشون میدن؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر ایشان حق کتک زدن و ضرب وجرح ندارد می توانید ازایشان شکایت کنید و درخصوص اظهارات ایشان درخصوص چت کردن باافراد هم دردادگاه اظهارات ایشان را انکارکنید

پرسشگر :

ممنون از پاسخگوییتون

فاطمه مرادی

فاطمه مرادی :

سلام حق قانونی ندارد مگر اینکه به دادگاه عنوان کند که رابطه نامشروع دارید که دادستان وارد رسیدگی شود
در صورت ضرب و جرح شکایت کنید