مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش

من میخوام به یک نفر معامله ای کنم که 200 هزارتومن میدم و یک حساب بازی رو خرید میکنم. اگر فرد مقابل بعد از اینکه پول رو دریافت کرد جنس رو تحویل نداد چجوری پولمو ازش پس بگیرم؟

پاسخ ها :

جلال حیدری عمادی

جلال حیدری عمادی :

استان :

ايا ادرسي از ايشون داريد يا خير؟
ايا فروشنده واقعا اين بازيها را دارد و تحويل نميدهد يا اصلا درين رشته فعال نيست؟
علت عدم تحويل چيست؟
در صورتي كه پايخ سوالات اول و دوم مثبت باشد بايد دادخواست حقوقي با خواسته استرداد وجه به شوراي حل اختلاف بديد و در صورت منفي بىدن جواب ميتوانيد از طريق شكايت كيفري و پليس فتا اقدام كنيد