مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد و شرایط فورس ماژور

با سلام. بنده در تاریخ 23 دی ماه تعهد دادم که تا اول بهمن ماه مبلغ بدهی 70 میلیونی خود را به شخصی پرداخت کنم در غیر اینصورت چک 300 میلیونی ضمانت را میتواند وصول کند، در تاریخ 25 دی ماه تست کرونا من مثبت شد و من به علت بیماری نتوانستم سر موعد پرداخت کنم و با یک هفته تاخیر بدهی را پرداخت کردم . آیا شاکی میتواند چک را به اجرا بگذارد ؟ آیا کرونا فورس ماژور محسوب میگردد؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف اینکه تست کرونا شما مثبت بوده فورس ماژور نیست باید مدارکی دال بر وخیم بودن حالتان و استراحت پزشکی یا بستری در بیمارستان ارائه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر فقط خسارت همین یک هفته تاخیر باید پرداخت بشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر فقط خسارت همین یک هفته تاخیر باید پرداخت بشود

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام خیر فقط بایستی خسارت همین یک هفته پرداخت گردد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر شرایط به علت قوه قاهره و خارج از اراده شما بوده طبق ماده 229 قانون مدنی خسارت تاخیر به شما تعلق نمی گیرد.