مشاوره حقوقی رایگان - موارد خروج قانونی زوجه از منزل بدون اذن زوج

آیا زوجه بدون اذن زوج میتواند از منزل مشترک خارج شود و منزل دیگری تحت هر شرایطی اعم از خریدن یا اجاره کردن یا همراه پدر و مادر یا خواهد و برادر یا دوست زندگی کردن برای خود بدون اذن زوج اختیار نماید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله زوجه چنین اختیاری دارد و تنها کاری که زوج می تواند انجام دهد این است که دا‌دخواست الزام به تمکین بدهید و با اخذ حکم تمکین نفقه زوجه را پرداخت نکند و همچنین می تواند دا‌دخواست ازدواج مجدد بدهد و با حکم دادگاه ازدواج نماید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام اصولاً خیر برای راهنمایی بهتر از طریق مشاوره تلفنی دادراه با بنده تماس بگیرید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

سلام در صورتی که این حق در عقدنامه شرط شده باشد و یا خوف ضرر جانی یا مالی به نظر دادگاه موجود باشد می توان مسکن جدا فراهم کرد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
خیر نمی تواند مگر حق انتخاب محل زندگی ضمن عقد نکاح به ایشان داده باشید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

باسلام خیر مگر اینکه ثابت نایند موارد استثنایی که زوجه حق گرفتن منزل مجزا رو دارد را دارا می باشند که برای مثال عدم تامین امنیت جانی در منزل همسر است

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شما صرفا می توانید علیه ایشان حکم الزام به تمکین بگیرید اما نمی‌توانید ایشان را اجباربه بازگشت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خروج ارادی زوجه از منزل مشترک منجر به قطع نفقه خواهد شد زیرا ناشزه محسوب میشود . مگر انکه حق انتخاب مسکن در عقدنامه برایشان محفوظ باشد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید