مشاوره حقوقی رایگان - مهریه عندالاستطاعه

باسلام اینجانب 500 سکه عندالاستطاعه مهریه ام می باشد درحال حاضر شوهرم توانایی ندارد ولی پدر شوهرم پولدار می باشد اگر الان از شوهرم جدا شوم در آینده ارثی که از پدرشوهرم به شوهرم میرسد میتوانم درخواست مهریه کنم؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" پاسخ کلی مثبت است اگر مهریه را بذل و هبه غیر قابل رجوع ننمائید . و ماشاءالله و احسنت به این پیش بینی ، دوربینی و آینده نگری !

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اگر شما جدا شوید و مهریه خود را بذل ننمایید در اینده میتوانید از سهم الارث همسرتان مهریه خود را توقیف و وصول نمایید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم