مشاوره حقوقی رایگان - درباره مواد مخدر

با سلام.
بنده راننده تریلی هستم.
در راه برگشت از بندرعباس کمربندی کرمان یکی از همشهریان ک بنگاه سواری داره و قبلا هم کامیون داشت.
از اعتماد من سوء استفاده کرد و کامیون و ب بهانه سوختگیری از من گرفت و برده بود 49ک تریاک گذاشته بود زیر چادر گاری.
و متاسفانه ایشون و لو داده بودن و تویه شهر خودمون وقتی باسواری اومد پای کامیون مامورها گرفتن و بعد بازرسی کامیون ک بنده رانندش بودم این مقدار مواد و در آوردن.
حالا طرف همه جا گردن گرفته و ماجرا رو هم خودم تعریف کردم هم خودش.
اون الان 3ماه بیشتره بازداشته و من تحت سند آزاد.
میخواستم راهنماییم کنید چکار کنم؟
تا الان هم بنده پام ب اینجور جاها بازنشده.
نمیدونم چکار کنم.
ن حکم میدن ک از استرس بیافتم ن کامیون و تکلیفش و روشن میکنن.
لطفا بفرمایید تکلیف بنده چیه.
ممنون

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

درخواست رفع توقیف خودرو را بدهید. باید مدارک بررسی شود