مشاوره حقوقی رایگان - اگه سند کمپانی داشته باشم ولی بنامم نباشه چه مشکلی پیش میاد و چیکار باید کنم?

سلام
با عرض پوزش چون واقعا این قضیه برام اهمیت داره و جوابم رو نگرفتم دوباره سوال رو مطرح کردم و جزییاتی اضافه کردم که اگه پاسخ جامعی بفرمایید که چه اقدامی میبایست انجام بدم(چه قبل از توقیف چه بعد از توقیف) ممنونتونم
سوال بنده این بود که یک موتوری که چهاردست چرخیده هر بار فقط تعویض پلاک رفته و در دفتر اسناد منتقل نشده و الان سندش به نام همون شخصیه که بار اول سال 89 موتورو خریده.
من برگه سند کمپانی هم دارم ولی بنامم نیست برگه سبز و بیمه و کارت موتور مشکلی ندارن برای من میتونه مشکلی پیش بیاد؟
تو جواب به سوال بالا فرمودید که در صورت توقیف موتور ممکنه از طرف مراجع قضایی به مشکل بربخورم
سوال بنده این بود که اگه راهنمایی رانندگی هم توقیف کنه ممکنه به مشکل بخورم؟
کاری هست که من الان بتونم انجام بدم قبل ازین که مشکلی برام پیش بیاد؟
آیا اگه از مالک قبلی که سند به نام ایشون نبود ولی موتور را با تعویض پلاک به من فروختن یه رسید بگیرم(یا قولنامه بنویسیم و در دفاتر اسناد ثبت کنیم مشکل حل میشه؟)
یا اگه مشکلی پیش اومد من چه اقدامی باید انجام بدم؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما باید کسی که سندرسمی بنامش است رو پیداکنید واون کسی که سندرسمی بنامش است دردفترخانه سند رسمی تنظیم کند