مشاوره حقوقی رایگان - وضعیت شهود در قولنامه

سلام وقت بخیر
اگر قولنامه ملکی به عنوان پیش فروش نوشته شود و خریدار و فروشنده و دو شاهد حضور داشته باشند و قولنامه در املاک نوشته شود
اگر یکی از طرفین معامله عدم تعهد به انجام مصوبات در قولنامه انجام دهد وضعیت شاهد به چه صورت خواهد بود
منظور بنده این است آیا ضرر با زیانی که در قولنامه ذکر شده است بر عهده شاهد است و یا مشکلی گریبان گیر شاهد میشود ؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
خیر قرارداد فی مابین طرفین قرارداد است و به شهود ربطی ندارد شهود فقط شاهد وقوع قرارداد بوده اند