مشاوره حقوقی رایگان - هزینه دادرسی نفقه

باسلام و احترام بنده نفقه معوقه دادخواست دادم و اشاره کردم که هزینه دادرسی رو هم خواهانم و هزینه دادرسی 200 هزار تومان میشد و اجرای احکام یک چهارم حقوق کارمندی همسرم رو توقیف کرد و حالا نفقه پرداخت شد و هزینه دادرسی رو شرکت از حقوقش کم نکرد و نداد و بهشون هم که میگیم میگن در نامه ای که به ما رسیده هزینه دادرسی مطرح نشده ....در صورتی که ما نامه را از اجرای احکام بردیم دادیم به دبیرخانه شرکت و ثبت کرد و حتی شماره هم بهمون داد که بعدا چنین مشکلاتی و بهانه گیری هایی به وجود نیاد .... ولی شرکت کاملا با همسرم همکاری میکنه .... تکلیف چیه من چه باید بکنم با این تخلف؟ سپاسگزارم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

از اجرای احکام دستور دیگری بگیرید.در صورت استنکاف ،مدیر شرکت قابل تعقیب هست.

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شما به اجرای احکام مراجعه کنید و نگاه کنید که توی مکاتباتشون هزینه دادرسی رو هم نوشتن یانه وهمچنین اجراییه تان را هم بررسی کنید