مشاوره حقوقی رایگان - بذل مهریه

اگر دختری مهریه خود را بخشیده باشد و در دفترخانه و عقدنامه ثبت شده باشد، بعدها میتواند به مهریه رجوع کند؟
با بخشیدن مهریه دختر حق طلاق پیدا میکند؟ (یعنی دختری که مهریه اش را بخشیده باشد بعدها میتواند اقدام به طلاق کند و طلاق بگیرد؟)

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام اگر بعنوان هبه باشد بله می توانید از هبه رجوع کنید و درخواست مهریه کنید و بخشش مهریه با طلاق ارتباطی ندارد دلایل طلاق سوای از مهریه می باشد

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
دراینکه ایازن میتواند به بذل مهریه رجوع کندیاخیر اختلاف نظراست ولی اگر هبه باشد میتواند والا خیر
درسوال مطروحه طلاق ربطی به مهریه ندارد وشما برای طلاق باید یاوکالت درطلاق داشته باشید یا عسروحرج و سختی وتنگنا رااثبات کنید