مشاوره حقوقی رایگان - واریز وجه و نگرفتن خدمات

من طی تماس تلفنی با اقایی صحبت داشتم ک قرار شد من برم کیش و برایشان کار انجام دهم چون این کار مربوط به ورزش است از اسم چند بازیکن معروف سواستفاده کردن و از من برای تمامی اعضای خانوادم هزینه گرفتن تا بلیط هواپیما تهیه کنن و اطلاعات و کدملی تمام اعضای خانوادم را گرفتن و من به حسابی ک برای یک خانم هست و اون آقا معرفی کرد تمام مبالغ را واریز کردم اما بعد از آن نه کیش در کار بود و نه بلیط هواپیما و مدام از بازگرداندن وجه امتناع میکنند و بهانه می اورند من چطور میتوانم اقدام کنم مبلغ واریزی هم حدود بیست میلیون تومانه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

موضوع شما قابل بررسی توسط پلیس فتا خواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می‌تواند علیه شخصی که پول به حساب واریز شده است و همچنین شخص مورد اشاره در صورتی که به امور غیر واقع شما را امیدوار نموده است می‌تواند از مصادیق کلاهبرداری تلقی گردد

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

ممکن است بتوانید بعنوان کلاهبردار ی شکایت کنی. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید