مشاوره حقوقی رایگان - استرداد تلفن همراه

با سلام خسته نباشید
من با شوهرم برج 8 .96 یک دستگاه گوشی تلفن همراه خریداری کردیم که نقدی پرداخت شد و پولش از پس انداز های خودم بود برج 12 .97 درخواستی مبنی بر استرداد مال منقول و مطالبه هزینه دادرسی تنظیم کردن و گوشیو خواستن من برج 10. 97 خونه پدرم بودم و به پول احتیاج داشتم به مبلغ 700 هزار تومان به پسرخالم فروختم یه رسیدی بین خودمون نوشتیم و امضا زدیم و اثر انگشت زدیم ولی فقط امضای دوتامون هست شاهدی امضا نزده کپی دست منه برگه اصلی دست پسرخالمه کارتن گوشی مونده بود خونه شوهرم فاکتوراصلی هم نداره اوایل که خریداری کردیم سریال گوشیو من زدم به اسم خطی که واسه مادرم بود و دیگه هشداری نیومد برای طرح ریجستری گوشی و مشکل ساز نشد برای پسرخالم. استعلام که خودم گرفتم دیدم گوشی به اسم همون خطه الان که با کارتن گوشی شکایت کرده و گوشیو میخاد من باید چیکار کنم در اصل خودم پول دادم چند صد تومنی هم اضافی دادم بهش احتیاج داشت ولی مدرکی ندارم که پول دادم بهش اگه دادگاه تشکیل بشه استعلام بگیرن دیگه استرداد نمیشه گوشی ؟ پسرخالم حاضره بیاد دادگاه
برای طرح ریجستریش میترسم که مشکل پیش بیاد و بگن اگه فروختی چرا به اسم خریدار نزدی لطفا کمکم کنید چیکار کنم با تشکر از زحماتتون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نگران نباشید. اگر شمادخودتان پول گوشی را داده باشید ، در جلسه دادگاه دفاع کنید که گوشی خودم است و خودم پولش را داده ام. و هم اکنون به شخص دیگری فروخته ام.
همان رسید عادی کفایت میکند.