مشاوره حقوقی رایگان - الزام به تمکین

با سلام
من دختری باکره هستم که حق حبس دارم . اقا پسر درخواست الزام به تمکین داده بود الان قاضی دستور معاینه بکارت لواط افضا داده .
لواط و افضا به چه معنی هستش ؟؟
باید چیکار کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علاوه بر پرده بکارت مقعد نیز معاینه می شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

لواط و افضا و ازمایش بکارت زمانی است که دختر باکره بوده و زوج با همسرخردسال رابطه داشته باشد که در این صورت تحت سه شرط باید دیه دهد. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

وجود ارتباط غیر طبیعی مادرزادی یا اکتسابی بین مهبل و یا راست روده.

رقیه شکری

سرکار خانم رقیه شکری:

لواط رابطه از مقعد و افضا زمین گیر بودن را گویند.
کاری نیاز نیست بکنید باید تشریف ببرید پزشک قانونی تا معاینه شید و اگر پاسخ مثبت بود حق حبس از شما ساقط میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

به پزشکی قانونی مراجعه نمایید جهت بررسی بکارت و رابطه مقعدی است و ...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر این موارد مثبت بود یعنی شما باکره محسوب نمیشوید و حق حبس ندارید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

یعنی از پشت نداده باشید و یا اینکه وسط آلتین را پاره نکرده باشه. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
معاینه بکارت برا تشخیص دوشیزگی
معاینه لواط برای تشخیص ارتباط مقعدی
معاینه افضاء برای تأیید سالم بودن مجرای واژن و مقعد شماست. افضاء بیماری است که منجر به یکی شدن مجرای جلو و عقب می شود.