مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام
آیا میتونم اسمم رو از مائده به عسل تغییر بدم ؟
عسل هم ریشه مذهبی داره و در قرآن اومده
و با اسم مائده اصلا آشنا نیستم چون از بچگی عسل صدام میکردن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

عزیزم موفق نمیشی.تجربه نشون داده پذیرفته نمیشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه دادخواست تقدیم نماید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
ابتدا از ثبت احوال پیگیری نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر بله چنین کاری امکان پذیر بنده ماه پیش پرونده ای داشتم تغییر نام طاهره به تارا که با موفقیت انجام شد اسامی مذهبی با دفاع مناسب قابل تغییرند مشاوره تلفنی درخدمتون هستم

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

بله ابتدا از طریق ثبت احوال و سپس از طریق دادگاه با تنظیم استشهادیه اقدام کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله با شرایطی امکان تغییر نام وجود خواهد داشت

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

اول از اداره ثبت احوال محل زندگیتون پیگیری کنید.
اگر موافقت نکردند دادخواست تغییر نام به دادگاه حقوقی بدید.

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

تغییر نام ربطیبه ریشه قرانی ندارد و امکانپذیر است. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از اداره ثبت اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه از دادگاه پیگیری نمایید نتیجه قابل پیش بینی نمی باشد

علی سیفی

جناب آقای علی سیفی :

علاوه بر آن که نیازی به مراجعه به اداره ثبت نیست حتی در صورت مراجعه هم صلاحیت این موضوع را ندارند، مستقیما باید به دادگاه دادخواست داد و امکان صدور رای به نفع شما هم با توجه به رویه اخیر دادگاه‌ها امکان پذیر است

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازطریق اداره ثبت احوال موضوع را پیگیری نمایید در صورت عدم موفقیت از طریق دادگاه دادخواست تقدیم نماید

مهدي  داودي

مهدي داودي :

از طریق اداره ثبت اقدام کنید

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام
درخواست خود را به ثبت احوال بدهید شاید قبول کنند.