مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام اسم من مائده هست چقدر امکان اینکه با تغییرش در شناسنامه موافقت کنند هست ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام ثبت احوال موافقت نمی‌کند باید از طریق دادگاه اقدام کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

احتمالش هست میتوانید اقدام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
نتیجه قابل پیش بینی نیست
از طریق ثبت احوال پیگیری کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بله امکان پذیر است بستگی به نام جدید دارد
ابتدا باید به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

سلام از طریق دادگاه اقدام کنید. ممکن است موافقت شود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نامی که میخواهید انتخاب کنید دارد از طریق اداره ثبت احوال اقدام کنید اگر نتیجه نداد دادخواست دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست تغییر نام باید ثبت نمایید احتمال موفقیت وجود دارد ولی نتیجه قابل پیش بینی نیست

یک وکیل :

ابتدا باید به اداره ثبت احوال کشور مربوط مراجعه نموده و در صورتی که موفق به تغییر نام نشدید از طريق دادگاه دادخواست تقدیم نمایید و 100 درصد موفق خواهید شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

برای تغییر نام کوچک اگر از جمله نام های ممنوعه باشد که در مورد آن ابهام و اختلافی نیست می توان به خود اداره ثبت احوال مراجعه کرد و در صورتی که محل اختلاف و شک باشد و اینکه برای تغییر نام مذهبی مقررات خاصی وجود دارد و اگر اداره ثبت احوال اقدام لازم را انجام ندهد می توان از طریق دفاتر خدمات الکترونیک قضایی دادخواست در دادگاه حقوقی اقدام به تغییر نام کوچک نمود.

ساغر صمیمی فر

سرکار خانم ساغر صمیمی فر :

درود تغییر نام شما امکان پذیر است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلا م در مورد تغییر نام با توجه به پرونده های مکرری که بنده داشتم خدمتتون عرض کنم که بیشتر تغییر نام ها در صلاحیت دادگاه عمومی است و برای اینکه تا جاییکه ممکن است شانس شما بیشتر باشد باید یک سری موارد را در نظر بگیرید این را هم خدمت شما عرض کنم دعوای تغییر نام مانند کلیه دعاوی یکبار رسیدگی می شود لذا پیشنهاد می گردد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدوا از طریق ثبت احوال اقدام نمایید در صورت عدم نتیجه از طریق دادگاه.نتیحه قابل پیش بینی نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا اداره ثبت احوال نمیپذیرد وباید دادخواست تقدیم گردد