مشاوره حقوقی رایگان - مضاربه

سلام وقتتون بخیر
بنده مبلغی رو میخوام به یک نفر بدم به عنوان مضارب با پول بنده کار کند و ایشون بابت سود گفتن ماهاینه 8 درصد از کل مبلغم رو به عنوان سود میدهد مثلا صد میلیون تومن رو ماهی 8 میلیون سود میدهد اما این مدل قرارداد حالت ربوی دارد الان میخوام بدونم برا این که از حالت ربوی در بیاد چجوری قرارداد بنویسم بنده نمیدونم کسب و کار ایشون چقدر سود دهی دارد و این که یک نفر عادی رو میخوام به عنوان داور از سمت خودم معرفی کنم از لحاظ قانونی مشکلی ندارد

پاسخ ها :

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

برای تنظیم قرارداد با در دست داشتن مدارک حضورا از وکیل مشاوره بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام چنین قراردادی ربوی است و شرط باطل خواهد بود و تعیین داور هم مشکل ندارد به شرطی که شما شخص داور را حتما بشناسید