مشاوره حقوقی رایگان - 1.30 لیتر مشروب دست ساز

با سلام منو چند تا از دوستامو در حال خوردن مشروب گرفتن بعد مارو بردن برا تست الکل منفی در اومد. راننده رو بازداشت کردن و ماشین رو بردن پارکینگ ماشین مال من بوده ولی اون پشت فرمون بوده اونو گرفتن که با فیش حقوقی آزاد شده حالا میگه من قبول دار نمیشم ماشین مال تویه خودت باید بیای پیش قاضی بگی که مال من بوده اون فقط راننده بوده. اگه من گردن بگیرم چه اتفاقی میوفته تا بحال سابقه نداشتم دفعه اولم بوده خواهش میکنم منو راهنمایی کنید که باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

یعقوب زیرک قولنجي

یعقوب زیرک قولنجي :

استان :

در صورت قبول یا وجود دلیل علیه شما تا شش ماه حبس در انتظار تان می تواند باشد