مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

سلام وقت بخیر
بنده یک واحد آپارتمان فروختم به یک نفر که ایشان از مبلغ توافق مقداری به بنده بدهکار بود که نمی داد که شکایت کردم و گرفتم الان چند مدل بر علیه من شکایت کرده که بماند. بنده هم بر اساس چند بند نوشته شده در مبایعه نامه دادخواست ضرر و زیان کرده ام که در مبایعه نامه به آنها اشاره شده. علت مشکل اینه که قاضی شورا رای اشتباه داده و نوشته قبلا به این موضوع رسیدگی شده و استناد کرده به همون دادنامه ای که من با آن موفق شده ام طلب اولیه ام را بگیرم که گفتم بهتون. الان راستش من میخوام اعتراض بدم ولی بلد نیستم چی بنویسم چطور بنویسم. امکان داره در این زمینه کمک کنید. ممنون میشم

پاسخ ها :

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

درخواست تنظیم لایحه اعتراضی رو باید در قسمت مربوطه در سایت مطرح بفرمایید.