مشاوره حقوقی رایگان - مقابله با ثالث اصلی

سلام علیکم ، عید شما مبارک؛ خودرویی را فروختم بصورت نقدی و که طرف با شگرد خاص پس از عقد قولنامه ی دستی و بدون شاهد در حقیقت چکی را با مبلغ بالاتر از قیمت توافق بر جا گذاشت و اسناد ما را هم بسرقت برد!؟ که هم اکنون بعد از گذشت 6 ماه موفق به صدور جلب متهمین به عنوان کلاهبرداری شده ایم! اما در همین راستا با تامین خواسته خودرو مذکور که اسناد مالکیت قانونی، ثبت اسناد و ناجا متعلق به بنده است را توقیف نموده ام، حال یکنفر با ارائه قولنامه که حداقل 30 میلیون تومان زیر قیمت فروش بنده است ادعای مالکیت میکند ،جالب اینجاست که پرینتی که شخص ثالث ارائه نموده هم از آن کس دیگری است و از آن جالبتر اینکه این شخص ثالث خودرو یاد شده را از فردی خریداری نموده که مبلغ 40 میلیون تومان کمتر از فروش بنده و از متهمین به کلاهبرداری خریده است. حال آیا با توجه به عدم دریافت کل ثمن معامله و وجود اسناد مالکیت که همگی بنام بنده میباشد و هیچ گونه وکالت یا کاغذ یا نوشته ی رسمی مبادله نشده، چگونه میتوانم احقاق حق کنم با توجه به اینکه بنده مصرا خواهان بازگشت ماشین و جبران خسارات و ضرر و زیان وارده میباشم.
سپاسگذارم از راهنمایی مستدل شما

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، به صرف ادعای شخص ثالث مالکیت وی احراز نمی شود مخصوصا در فرضی که اسناد وی رسمی نباشد و در این خصوص باید رسیدگی قضایی صورت پذیرد.