مشاوره حقوقی رایگان - اثبات خسارت مستاجر به خانه مالک

سلام بعد از 11 سال مالک از من خواسته منزل را تحویل دهم ولیکن مواردی را که به من ارتباط نداشته به گردن من انداخته و مدعی شده 20 میلیون خسارت باید بدم درحالیکه هیچ خسارتی نزدم و انچه هست بدلیل پوسیدگی شیرآلات و استهلاک مصالح هست مثلا دیوار سفیدکاری و بدون رنگ آمیزی هست و از روز اول ترک داشته و پول رهنم را نمیده ..بدون استرداد رهن میگه تخلیه کن ..راهنمایی کنید

پاسخ ها :

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام،در وهله اول توصیه می شود که با مصالحه با ایشان قضیه را حل نمایید اما در صورت عدم امکان این امر ایشان برای تخلیه منزل از طریق مراجع قضایی باید معادل مبلغ پول پیش را در صندوق دادگستری بسپارند تا بتوانند دستور تخلیه را بگیرند، در خصوص خسارات نیز ادعای ایشان نیازمند رسیدگی قضایی است.