مشاوره حقوقی رایگان - اعتراض

باسلام و تبریک سال نو اینجانب از یه نفر به اتهام خیانت در امانت شکایت کردم باتوجه به اینکه تمام مدارکم کامل بود و حتی کیفرخواست صادر شد متاسفانه در دادگاه تبرئه کردن و تجدید نظر هم حکم دادگاه بدوی رو تائید و قطعی کرد آیا میتوانم اعاده دادرسی کنم یا خیر براستی مملکت، مملکت بی قانونیه

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام ، حتا دلایل و مدارک شما کافی برای اثبات جرم خیانت در امانت نبوده است. احتمال موفقیت شما در اعاده دادرسی خیلی کم است.