مشاوره حقوقی رایگان - دخالت خانواده خانم

سلام. من و خانومم 3ساله ازدواج کردیم قبلش خانومم یک ازدواج ناموفق داشته و الانم داره به همون سمت پیش میره
از اول ازدواج من و خانومم خانواده اش به شدت تو زندگی ما دخالت می‌کردند بارها به دعوا کشیده و تا الان به بهانه های مختلف مانع عروسی ما شدند و مثلا فعلا ما نامزد بودیم و حدود یک سال تهران پیش خانواده من زندگی میکردیم ضمن این که یک بار خانومم با قرص خودکشی کرده و چند روز بستری بود و چند بار هم اقدام به خودکشی کرده بود
موضوعی که الان پیش آمده ما سه ماه پیش رفتیم شهرستان و موقع برگشتن با یک دعوای صوری مانع برگشتن خانومم شدن و من چون باید سر کار می‌بودم برگشتم و بار ها بهش زنگ زدم که برگرده فایده نداشت که بماند حتی دیگه نه جواب زنگ منو میده نه پیامم رو تا چند روز پیش فهمیدم با باجناقم بدون اطلاع من رفته یه روستایی در یه شهر دیگ و تا من خودمو رسوندم اونجا فرار کرده بودن فقط یه برگه صورتجلسه کلانتری از اون موضوع دارم همه شون به شدت تلاش میکنن طلاق بگیریم . والان هم مث شوهر قبلش دارن غیبت منو به شیش ماه میرسونن که کارشون راحت تر بشه . و فکر کنم الان هم دنبال کارهای مهریه هستند . دقیقا کاری که با شوهر قبلش کردن
الان من چکار میتونم بکنم از کی شکایت کنم دستم به کجا بنده؟

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام شما دعوای الزام به تمکین به طرفیت همسرتون در اسرع وقت مطرح کنید و حتما شاهد معرفی کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دادخواست الزام به تمکین بدهید سریع اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نگران نباشید جهت مشاوره کلی خانواده و تمام موضوعات با من تماس بگیرید