مشاوره حقوقی رایگان - نحوه پس دادن مبلغ رهن به مستاجر

اینجانب آپارتمانم را به فردی رهن کامل دادم. آن فرد پس از مدتی به رحمت خدا رفت و هم اکنون خانواده اش (همسر، دختر و پسر بالغ بالای بیست سال) قصد تخلیه ملک بنده را دارند.
مبلغ رهن را که حدود 350 میلیون تومان است چگونه به وراث آن مرحوم پس بدهم که در آینده دچار مشکل نشوم.

از لطف شما بسیار سپاسگزارم.

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام ابتدا میبایست اخر قولنامه خود اضافه نمایید باتوافق طرفین وراث قرارداد فسخ گردید و پول را به صندوق دادگستری واریز نمایید شورای حل اختلاف تانین دلیل نمایید

پرسشگر :

سپاسگزارم

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
باید وراث اش انحصار وراثت کنند وشماهم باید مبلغ رابه وراثتش یعنی کسانیکه اسمشون درگواهی انحصاروراثت است بدهید واز انها رسید دریافت کنید