مشاوره حقوقی رایگان - مشکل عدم ابطال قرارداد رهن و اجاره خانه

ما پارسال خانه‌ای را اجاره داده بودیم. امسال پس از تخلیه‌ی مستاجر مبلغ رهن را در قالب یک چک که خودمان آن را در وجه حامل نوشتیم، به مستاجر پرداخت کردیم اما به خاطر اعتماد هیچ رسیدی دریافت نکردیم و قرارداد را نیز ابطال نکردیم. (البته تاریخ تخلیه‌ی ذکر شده در قرارداد مربوط به ماه پیش است)
سوال من این است که با توجه به انقضای قرارداد و تخلیه‌ی خانه آیا مستاجر میتواند ادعا کند که پول رهن به او پرداخت نشده است؟
اگر چنین ادعایی کند، آیا ما راهی برای اثبات اشتباه بودن آن داریم؟

پاسخ ها :

مسعود سلطانی

جناب آقای مسعود سلطانی :

با توجه با اینکه حساب و کتاب دیگه‌ ای بینتون‌ نیست‌ یعنی مراوده مالی دیگه‌ ای با مستاجرتون‌ ندارید‌ و مبلغ چک با رهن‌ برابر هستش‌ یا حداقل مقدار جزئی‌ تفاوت‌ دارد‌ امکان‌ همچین‌ ادعایی‌ رو نخواهد داشت‌ و اثباتش‌ برای شما‌ امکانپذیر است