مشاوره حقوقی رایگان - زدن انباری در پارکینگ

درود و خسته نباشید.
ساختمان ما 5 واحد میباشد، که انباری برای هیچ یک در نظر گرفته نشده! و فقط چهار واحد پارکینگ سند دارند.که دو عدد جلو مزاحم اعلام شد.
بنده در پارکینگ سندی خود خواستم انباری اضافه کنم.(1»پارکینگی که مزاحم نمی باشد <در سند هم مزاحم اعلام نشده>.2»فضای کافی برای پارک ماشین بنده وجود دارد.<یعنی بعد پارک کردن ماشین بنده فضای پارکینگ برای ماشین بعدی وجود دارد>.)
بعد از اعلام تصمیم به ساخت انباری به صاحبان چهار واحد پارکینگ دار همه موافقت کردند، ولی دو واحد بعد از ریختن مصالح عقب کشیدند واحد پنجم که پارکینگ هم ندارند مدعی شد که انباری برای آن واحد هم تعلق میگیرد {از نظر هزینه گفتن شما برای ما باید بزنید} کار رو شروع نکردیم. چرا که حرفشان کمی غیر منطقی به نظر دو واحد باقی مانده که هزینه کردیم امد. در این بار راهنمایی بفرمائید. حال سوال:
1:آیا این امکان برای بنده وجود دارد یک چهار چوب جدا و قابل انتقال از آهن و ورق ساخته به جای انباری استفاده کنم.(چون شهرداری میتواند در ساخت ممانعت ایجاد کند تصمیم به ساخت انباری با ورق و آهن گرفتم)

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،سدراه دیگران باشدفرقی بین آجروآهن نیست