مشاوره حقوقی رایگان - انباری اضافه در آپارتمان

با سلام و ارادت ما مجتمع 19 واحدی زندگی می کنیم و انباری 23 است و 4 تا انبار اضافه است حالا شنیدیم سازنده مجتمع بعد 30 سال 4 تا انبار به نام خود زده آیا می تواند با توجه تمام واحدها را همان سی سال پیش فروخته حالا 4 انبار به نام خود زده آیا قانونی است

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، فروش انباری به تنهایی یعنی اینکه در سند ملکی واحد درج نشده باشد ایراد قانونی دارد به خصوص فروش یا بنام زدن برای اشخاص غیر مقیم مجتمع

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر برای هر واحد یک انباری فروخته مالکیت 4 انباری برای خودش میمونه .