مشاوره حقوقی رایگان - در مورد اسلحه بدون مجوزی که جواز دارش کردم

باسلام . u. یک اسلحه شکاری رو در سال 90 با مراجعه به اداره اسلحه مهمات و با همکاری رییس اداره جواز دارش کرده سال 96فروخته به من حالا رفتم اداره اسلحه مهمات تمدید کنم رییس جدید اداره میگه یک نفر دیگه ادعا کرده من جواز این اسلحه رو دارم بیست سال پیش گمش کردم جالبه که تا سال 98 هیچ شکایتی یا اعلام سرقت یا مفقودیتی نکرده تا اینکه سال 98 شکایت کرده والان اداره اسلحه مهمات ازمن گرفتش وتحویل مدعی داد ، چکار کنم ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

با داشتن ادله شکایت نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام علیه فروشنده شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با توجه به ادله
و مستندات دادخواست مناسب اقامه نمایید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

نمیتواند و‌باید حکم دادگاه باشد و شما هم میتوانید برعلیه فروشنده ی خود طرح دعوی کنید