مشاوره حقوقی رایگان - تمدید جواز اسلحه شکاری

سلام
بنده یک قبضه اسلحه شکاری دارم که چند سالی از اعتبارش گذشته خواهشمندم راهنمایی کنید
1-من مجوزش را شهرستان شهرکرد گرفتم آیا برای تمدید میتوانم در تهران اقدام کنم؟
2-جریمه تاخیر در تمدید جواز چقدر میشه؟
تشکر...

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

باسلام
ازمراجع مربوطه پیگیرشوید اوصولا" از هرمحلی میتوان مجوزیا تمدید مجوزدریافت کرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

بابچبذ از طریق اداره مربوطه پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام از هر مرجعی که دریافت کرده‌اید می‌بایست به آنجا نیز مراجعه کنید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام . در پاسخ به سوال اول : باتوجه به اینکه مجوزات حمل سلاح به صورت کشوری صادر می گردد ، این امکان وجود دارد . اما به جهت سهولت کار ممکن است به علت وجود پرونده شما در شهرکرد ، تهران با این درخواست موافقت نکند
در پاسخ به سوال دوم: اگر بیش از 9 ماه از تاریخ انقضای مجوز گذشته باشد ، اسلحه غیرمجاز شناخته شده و جرم بوده و احتمال ضبط اسلحه به نفع دولت وجود دارد. در این ارتباط توجه داشته باشید که حمل آن به عنوان مثال از شهرکرد به تهران یا در همان استان محل سکونت ممکن است خطر کشف توسط ضابطین را داشته باشد. اما در مورد جریمه تأخیر به مقررات داخلی دایره اسلحه و مهمات مراجعه شود.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر بیش از 9 ماه از تاریخ انقضای مجوز گذشته باشد ، اسلحه غیرمجاز شناخته شده و جرم بوده و احتمال ضبط اسلحه به نفع دولت وجود دارد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به اداره اسلحه و مهمات محل شهرستان خود مراجعه شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه موضوع را پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

به اداره اسلحه و مهمات ارتش در محل کسب جواز اولیه مراجعه فرمایید