مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و اعسار

شخصی بود که بصورت مشارکتی ساختمان میساخت. به ایشان پول دادم تا واحدی را برایم درنظر بگیرد. متاسفانه بابت پولی که به ایشان داده بودم رسیدی ندارم. ولی وام بانک مسکن به نام بنده بود و اقساط را بنده پرداخت میکردم.
پس از مدتی، سازنده و بنده به توافق رسیدیم که منزل را بابت بدهی که وی به گچکار ساختمان داشت به گچکار بدهیم و پول ملک به روش زیر به بنده داده شود:
مرحله1- 50 میلیون تومان از گچکار بگیرم
مرحله2- 50 میلیون تومان وام مسکن به خریدار (گچکار) منتقل گردد
مرحله3- 85 میلیون تومان توسط سازنده طی مدت 8 ماه به بنده داده شود
موارد فوق مکتوب و اینجانب، خریدار، سازنده، همسر سازنده، دو تن از دوستان سازنده به عنوان شاهد آن را امضاء و انگشت زدند

مرحله اول و دوم انجام شد. برای انجام مرحله 3 بنده یک وام 50 میلیون تومانی گرفتم و سازنده بصورت شفاهی تقبل نمود که اقساط را ایشان دهد تا بدهی وی به بنده 35 میلیون تومان بماند. باز هم متاسفانه چیزی بین ما مکتوب نشد. تا الان 4 قسط از 6 قسط را پرداخت کرده و دو قسط عقب افتاده دارد. ولی برای تحویل 35 میلیون تومان باقی مانده هم هیچ اقدامی نمیکند.
تا الان یک سال از توافق بین ما گذشته است. آیا راهی هست که بتوانم اقدام کنم تا به پولم برسم. باتوجه به اینکه اعسار را هم راحت میپذیرند.

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. سعی کنید با ایشان جلسه ای بگذارید و بدهی ایشان را مکتوب نمایید تا بتوانید با دلیل طرح دعوی نمایید.