مشاوره حقوقی رایگان - شکایت

سلام.
من عموم از بابام پارسال شکایت کرده که یه باغ داشتن بابام اب رو باز کرده و میگه خونه داخل باغ اسیب دیده از خودش شاهد هم اورده و قبل عید بابام زندان براش اومده و 7 ماه باید بره زندان قبل عید 3 روز بازداشت بوده و بزور براش مرخصی عید گرفتیم. حالا یه همسایه بغل باغ داشتن که میگه قبل اینکه شما برید اونجا ابگرمکنش ترکیده بوده و باغ ما هم اب اومده و من خودم دیوار باغمو درست کردم.
حالا با توجه به مختومه شدن پرونده ما چطوری ثابت کنیم که دروغ میگفته
تورو خدا کمک کنید

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام با مدارک و شواهد کافی باید درخواست اعاده دادرسی نمایید