مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چک

با سلام بنده مبلغ 7 میلیون تومان طلبکار هستم و حکم اجراییات به توقیف خودرو و حساب های بانکی انجامید سوال بنده این است که با توجه به داشتن شرکت ثبت شده به نام شخص بدهکار و فعالیت این شرکت با ارگان های خصوصی و دولتی آیا می توان در اجراییات دستوری مبنی بر طلب بنده به نام (شرکت) شخص بدهکار برای ارگان های خصوصی یا دولتی گرفت که بنده از این ارگان ها طلبم رو بگیرم ؟؟

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
شرکت ها شخصیت حقوقی دارند وشخصیتشان جدا از مدیران وموسسانشان است اگر از شخص حقوقی یعنی شرکت طلبکارید میتوانید ولی اگر از موسسان ومدیران شرکت یعنی اشخاص حقیقی طلبکارید خیر نمی توانید البته مدیران شرکت ها وهییت مدیره از سهامدارن شرکت هستند می توانید از اجرای احکام درخواست کنید که از اداره ثبت شرکت ها استعلام کنند که اگرشخص بدهکار از سهامداران شرکت است سهامش توقیف شود