مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت و مقعد

ببخشید اگر در معاینه دکتر هم پرده بکارت را معاینه هم مقعد جواب هر دو رو برای دادگاه میفرستن؟ یا همون پرده بکارتم که سالم بوده رو شرح میدن برای دادگاه عقد بودم و چن باری با شوهرم از پشت رابطه داشتیم آیا الان ک داریم توافقی جدا میشیم مشکل ساز نمیشه برامون ؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مقعد معاینه بشه به دادگاه اعلام میشه

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

خیر فقط پرده بکارت معاینه خواهد شد

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام بستگی به دستور دادرس دارد که از پزشکی قانونی چه چیزی را خواسته است در صورت تمایل به راهنمایی از طریق دادراه تماس بگیرید