مشاوره حقوقی رایگان - تشخیص نداشتن رابطه کامل در طولانی مدت بدون معیار بکارت

سلام 10سال پیش با همسرم تو دوران دوستی یک بار رابطه داشتم و اکنون عقد کردیم ولی متوجه خیانت شدم حالا میخوام جدا شدم ایا پزشک قانونی میتونه تشخیص بده که من تو این ده سال دخول نداشتم یا معیار فقط بکارت هست ؟

پاسخ ها :

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

سوالتان رو باید دقیقتر بپرسید میتونید از قسمت مشاوره سایت استفاده کنید تا مدارک و مستنداتتان بررسی شود.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
عدم رابطه زناشویی یکی از دلایل قابل استناد برای زوجین در طرح دعوی طلاق بوده و حتی در خصوص نشوز زوجه نیز قابلیت استناد دارد چه آنکه رابطه زناشویی تمکین خاص بوده لذا صرفاً باکرگی و یا عدم آن ملاک عمل نخواهد بود و پزشکی قانونی میتواند عدم روابط زناشویی در دوران اخیر را تایید کنند و بالتبع دادگاه به استناد آن نسبت موضوع پرونده تصمیم گیری نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

پزشکی قانونی میتواند مشخص کند که این خانم برای مدت طولانی رابطه نداشته است

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

پزشکی قانونی میتواند عدم روابط زناشویی در دوران اخیر را تایید کنند

محدثه  مرادي قهدريجاني

سرکار خانم محدثه مرادي قهدريجاني :

سلام پزشکی قانونی میتواند عدم رابطه زناشویی را در مدت اخیر تشخیص دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پزشکی قانونی میتواند مشخص کند که این خانم برای مدت طولانی رابطه نداشته است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر مدت زمان طولانی رابطه وجودنداشته باشد موضوع نیزتوسط پزشکی قانونی احراز میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام فقط بکارت یا عدم بکارت زوجه باید احراز گردد
و چون زوجه در عقد شما میباشد در صورت عدم بکارت زوجه ، یعنی شما با زوجه ارتباط داشته اید مگر خلاف آن اثبات بشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر بکارت از بین رفته باشد فرض بر اینکه دخول انجام شده

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام بایستی بکارت یاعدم بکارت زوجه احرازگردد،وباتوجه به اینکه زوجه درعقدشمابوده یعنی شمابازوجه ارتباط داشته این مگراینکه خلاف آن را اثبات نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

پزشکی قانونی میتواند عدم روابط زناشویی در دوران اخیر را تایید کنند