مشاوره حقوقی رایگان - پرده بکارت و رابطه مقعدی

سلام و خسته نباشید. من دختری 21 ساله هستم. با همسرم عقد بودم و و هیچ گونه رابطه ای نداشتم و دو سالی هست که جدا شدیم ولی نه بطور قانونی. طی این دو سال من با فردی که دوسش داشتم از پشت رابطه داشتم اخرین بار حدود یک ماه پیش. الان داریم بطور قانونی ازهم جدا میشویم و دادگاه گفته باید برم پزشک قانونی برای معاینه پرده بکارت و تست بارداری... سوال من اینه که در پزشک قانونی برای معاینه، مقعد منو هم چک میکنند یا فقط پرده؟؟ و اگه پشت رو چک کنند و متوجه بشوند جواب میره دادگاه؟؟ و اسم همسرن از شناسنامه پاک نمیشود؟؟ و میتوانند تشخیص بدهند با چه کسی از پشت رابطه داشتم؟؟ لطفا جواب بدهید فردا باید بروم پزشک قانونی

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

پاسخ سوالتان بسته به دستور دادگاه در ارجاع به پزشکی قانونی دارد. تعیین شخص امکان پذیر نمی باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صرفابرای معاینه پرده بکارت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مقعد رو معاینه کنند متوجه می شوند که رابطه مقعدی داشتید ولی معلوم نمیشه با چه کسی بوده و جای نگرانی نیست.
توجه داشته باشید که اگر باکره نباشید صرفا آزمایش عدم بارداری لازم و پزشکی قانونی ارجاع نمیشه.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر فقط در خصوص بکارت معاینه میشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرفاً از جهت سالم بودن و عدم بارداری شما معاینه صورت خواهد گرفت

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام خیر فقط پرده بکارت معاینه می شود ودرصورت سالم بودن گواهی بکارت صادر می شود ونام از شناسنامه حذف می شود

اكرم  يگانه فر

اكرم يگانه فر :

سلام فقط تست بارداری وپرده بکارت

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به نوع ازمایش در پزشکی قانونی دارد . شخص مورد نظر مشخص نمیشود

محمد  عطاريان

جناب آقای محمد عطاريان :

با سلام سرکار خانم
خیر در معاینه پزشکی فقط بکارت شما معاینه می شود. نگران نباشید.
به عنوان توصیه دوستانه از شرایط جامعه آگاه باشید و از خود و حریم خصوصی خودتان مراقبت کنید.

مهدي  داودي

مهدي داودي :

فقط پرده بکارت معاینه خواهد شد

راضیه طهماسب نژاد

سرکار خانم راضیه طهماسب نژاد :

سلام خیر معاینه مقعد انجام نمیشه.فقط پرده بکارت معاینه می شود ودرصورت سالم بودن گواهی بکارت صادر می شود ونام از شناسنامه حذف می شودو تشخیص رابطه امکان پذیر نیست و تست بارداری جدا انجام می شود.

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

خیر فقط پرده بکارت معاینه می شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

واین عمل در زمان علقه زوجیت مصداق زنا و مستوجب رجم‌و سنگسار و خلاف اخلاق و عفت و جرم حدی است

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر دچار پارگی مقعد نشدید پزشکی قانونی هم چیزی احراز نمیکنه. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

معاينه پرده بكارت ارتباطي به انجام معاينه مقعدي شما ندارد
و در ان رابطه دادگاه چيزي نخواسته و پزشكي قانوني كنكاش و معاينه ندارد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

خیر مگر خود تقاضا نمایید.در کل این امر فنی است ومرجع پزشکی قانونی تشخیص می دهد نه یک وکیل

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اصولا معاینه بکارت می باشد

یک وکیل

سلام فقط برسی جهت باکره یا غیره باکره بودن جهت سالن بودن پرده بکارت انجام میشود