مشاوره حقوقی رایگان - معاینه پزشکی قانونی برای طلاق

سلام. بنده دو ساله ازدواج کردیم به دلایل مشکلاتی من و همسرم با هم دیگه رابطه نداشتیم و بخاطر رسم و رسوماتی بنده مجبور شدم بکارت خودم رو با دست بزنم و الان میخایم توافقی جدا بشیم ایا در دادگاه نیاز به رفتن پزشک قانونی هست و حکم دادگاه چجوره

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .بله .جهت طلاق به پزشکی قانونی ارجاع می شوید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

برای طلاق توافقی شما از طرف دادگاه به پزشکی قانونی معرفی میشوید تا وضعیت بارداری مشخص شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اصولا معرفی خواهید شد مگر انکه اقرار نمایید باکره هستید وهنوز رابطه برقرار نکرده ایید که احتمالا عدم معرفی شما وجود دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله به پزشکی قانونی ارجاع داده میشوید

نعیمه خیرالهی

نعیمه خیرالهی :

سلام چنانچه ادعای دوشیزگی کنید به پزشک قانونی ارجاع میشود در غیر اینصورت برای آزمایش بارداری ارجاع میشوید

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام
✅بله چه توافقی باشد چه از جانب یکی از طرفین حتما جهت باردارشدن یانبودن زوجه باید به پزشکی قانونی مراجعه کنند

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

اگر ادعای بکارت باشد بله والا تست بارداری صورت میگیرد

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

در صورت ادعای باکره بودن نیاز به مراجعه به پزشک قانونی است منتها در صورت اعلام مدخوله بودن نیازی به مراجعه به پزشک قانونی نیست

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر یکی از طرفین ادعای باکرگی کند ، دادگاه به پزشکی قانونی ارجاع می دهد

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

معمولا ارجاع به پزشکی قانونی می شوید مگر هر دو اقرار به عدم بکارت داشته باشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه از شما سوال میشه که آیا باکره هستید یا نه اگر مدعی باشید که باکره هستید دادگاه موضوع را به پزشکی قانونی ارجاع میده در غیر اینصورت آزمایش عدم بارداری باید اخذ و ارائه‌ بشه.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

صرفا در خصوص وضعیت بارداری به پزشکی قانونی ارجاع می شوید...