مشاوره حقوقی رایگان - ابلاغیه الکترونیک

سلام وقتتون بخیر یه دادخواست ابلاغ الکترونیک شده به سامانه من به متن زیر
(ابلاغ اخطاريه/احضاريه حضور در جلسه رسيدگي براي شخص ذي سمت حضور :رسيدگی
متن ابلاغیه:
در خصوص شكايت... عليه شما مبني بر خيانت در امانت در وقت مقرر فوق جهت رسيدگي دراين شعبه حاضر شويد.)که تو کرجه دادگاهش.من خودم شهرستان زندگی میکنم وحتی اسم این اقارو که شکایت کرده نشنیدم..واصلا مربوط من نیست این شکایت.میتونه ابلاغیه اشتباه فرستاده شده باشه؟از کجا میتونم پیگیر باشم؟ امکان رفتن به کرجم ندارم.

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا اشتباه نیست. اما توصیه میشود از طریق ثنا پیگیری کنید و برای جلسه اگر امکان حضور ندارید لایحه بدهید و یا وکیل بگیرید. جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام.از طریق ثنا پیگیری کنید و برای جلسه اگر امکان حضور ندارید لایحه و یا وکیل بگیرید

سجاد امیرحسنی

جناب آقای سجاد امیرحسنی :

با سلام
عدم حضور پیشنهاد نمی شود ولی چنانچه امکان حضور ندارید حتما لایحه تقدیم کنید.

راضیه مصطفوی

سرکار خانم راضیه مصطفوی :

سلام طی لایحه حداقل دفاعیات خود را اعلام و از طریق دفتر خدمات قضایی الکترونیک ارسال نمایید هرچند که به حضور فیزیکی در جلسه رسیدگی توصیه میشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام امکان اشتباه وجود دارد از طریق سامانه عدل ایران پیگیری کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

در وهله اول از طریق سامانه عدل ایران ببینید شکایت در لیست پرونده های شما می اید یا خیر