مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام
از شوهرم زورگیری شده و چند نفره زدنش
یکی از استخوان کف دست راستش شکسته انگشت وسط. و انگشت اشاره هم دوتا بخیه خورد. دست چپش هم نمیدونم کشیدوی یا پارگی تاندون داره که نمیتونه بخوبی و بدون درد ازش استفاده کنه گردنشم ضربه خورده که اتل بستن ولی نشکسته شووه راستش هم کمی کبود شد و همینطور پیشانی مقدار کمی ساییدگی روی شکمش داره به اندازه کم وقتی غذا میخوره 4دندون اخرش درد میگیره فرق سرش هم کبود شده فقط کنار چشمشم زخم کوچیکی شد که گفتن دوتا بخیه میخوره ولی همسرم بخاطر اینکه جاش نمونه گفت نزنین
میخوام بدونم باتوجه به اینکه تا دستشم خوب نشه نمیتونه کار کنه چقد دیه بهش تعلق میگیره

پاسخ ها :

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

با سلام. همسرتان باید شکایت کیفری نماید و به پزشکی قانونی ارجاع می شود و تمام نقاط اسیب دیده و میزان اسیب وارده براورد می شود و اگر طول درمان نیاز باشد جهت تعیین ارش معین می شود.انگاه قاضی میزان دیه را تعیین می نماید.