مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت

باسلام و خسته نباشید. مغازه ای اجاره کردم. که در پشت صفحه قولنامه تنظیمی بنگاه بصورت دست نویسی بندهای اضافه شد. که یکی از بندها استرداد مبلغ ودیعه تا زمان تسویه مالیات مشاغل بود. بعد از تحویل مغازه مالک از پرداخت مبلغ ودیعه ممانعت میکند و اصرار به پرداخت مالیات مشاغل را دارد در صورتی که باید برای روشن شدن وضعیت مالیات تا 1 سال دیگر و پایان سال مالی منتظر شد در قولنامه بابت هر روز تاخیر در پرداخت ودیعه هم مبلغی در نظر گرفته شد. آیا میتوانم نسبت به پرداخت نکردن پول ودیعه به مدت 4 ماه از مالک شکایت و طلب ضرر و زیان کنم. در ضمن هنوز تکلیف مالیات مشخص نشده. وضیعت مالیات بنده تا پاییز 97 مشخص نمیشود. سپاسگذارم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

شما توافق نموده اید و باید طبق توافقتان یعنی زمان تصفیه مالیات منتظر بمانید

یک وکیل :

سلام به نظر من امكان اخذ خسارت وجود ندارد زيرا مالك به استناد همان بندي كه اشاره كرديد ميتواند از استرداد وديعه خود داري كند . از قراردادو جزييات آن بيشر اطلاعات بگذاريد. حل مسئله از طريق گفتگو پيشنهاد ميشود .

یک وکیل

قرارداد باید مطالعه گردد. مشاوره حضوری توصیه میشود