مشاوره حقوقی رایگان - مالک مستاجر 1356

ایا مستاجر که در انباری های ساختمان مسکونی از سال 68به علت پلمپ شهرداری و صدور ماده 100 فعالیت کاری ندارد و نمی تواند داشته باشد شرایط در خواست تجویز منافع به غیر طبق ماده 19 می تواند از دادگاه درخواست کند ؟
سوال دوم : بابت نیاز به انباری واحد مشخص که در سند اپارتمان قید شده می توان درخواست تخلیه داد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورتی که نیاز به انباری توسط مالک وجود داشته باشد و می توان به علت نیاز شخصی درخواست تخلیه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام جهت اظهارنظر نیاز به اخذ
توضیحات بیشتر خواهد بود