مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از جراح زیبایی

سلام وقت بخیر‌.
میخواستم از جراح بینیم شکایت کنم.
ولی ی استان دیگه اس محل عمل.
آیا میشه تو استان محل زندگیم ازش شکایت کنم یا حتما باید همون استانی باشه که پزشک زندگی میکنه و من عمل کردم؟و اینکه از چه طریقی شکایت کنم بهتره؟نظام پزشکی یا دادسرا؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از استانی که عمل کردید باید شکایت کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بستگی به موضوع شکایت دارد. اگر دادخواست حقوقی است در محل خوانده و اگر شکایت کیفری است در محل وقوع جرم. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید تا این ابهامات برطرف و راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

نیازمند گفتگو تلفنی می باشد لطفا تماس بگیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دادسرای جرایم‌پزشکی محلی که عمل شدید شکایت را از طریق دفتر خدمات قضایی شهری که زندگی میکنید به دادسرای مربوطه ارسال کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با سلام دادگاه محل وقوع عمل ملاک است

پدرام کشاورز

جناب آقای پدرام کشاورز :

شکایت رو از دفتر خدمات قضایی برای دادسرای محل وقوع جرم بفرستید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

محل وقوع جرم در همان استان باشد و باید از همان جا شکایت خود را تعقیب کنید البته برای شکایت از طریق دفتر خدمات قضایی شهرستان خود می توانید اقدام نمایید