مشاوره حقوقی رایگان - خرید زمین توسط برادر

سلام
7سال پیش مبلغ 7 میلیون برای برادرم فرستادم تا یک زمین صد متری تو زادگاهم واسم بخره خودم نظامی هستم و شهرستان دیگه
متاسفانه زمین رو به اسم خودش خرید و من هم گفتم اشکال نداره
ولی حالا که میانه مان شکر آب شده
میگه من پول قرضی ازت گرفتم و زمین مال خودمه بیا تا پولت رو بهت بدم
با اینکه پدر و مادرم و و دو خواهرم واقعا می دونند مال منه
ولی جرات دخالت ندارند

لطفا لطفا راهنمایی بفرمایید
ممنونم

پاسخ ها :

ابوالفضل  نجفی خشنو

جناب آقای ابوالفضل نجفی خشنو:

اثبات این مسله کار اسانی نیست مضافا اینکه شما دلیل نیز ندارید همین که اقرار به قرض بودن پول میکنند میتوانید پول خود را با خسارت تاخیر تادیه مطالبه کنید

یک وکیل :

سلام با ارايه دادخواست حقوقي در شهرستان محل وقوع ملك ميتوان اقدام نمود همچنين ميتوانيد با طرح شكايت خيانت در امانت عليه ايشان نسبت به احقاق حق خود اقدام كنيد. در هر دو مورد فوق استناد شما شهادت بستگان پدر و مادر و برادر يا خواهران خواهد بود. مگر اينكه دليل ديگري از جمله استاد يا اقرار برادرتان در بين باشد.

مسعود جباری

جناب آقای مسعود جباری :

دوست عزیز اگر ملک سند رسمی داشته و برادر شما ملک را بنام خود انتقال رسمی داده یک حالت در مقابل شما است و اگر سند ملک عادی بوده و برادرتان ملک را با سند عادی یا در اصلاح عرف کاغذی بنام خود خریده حالت دیگری مقابد شماست . در هر دو حالت میتوانید با استناد به شهادت شهود طرح دعوی نمایید البته در حالت اول کار شما کمی سخت خواهد بود . دوست عزیز در این مورد حتما نیاز به استخدام وکیل دارید در صورت نیاز به توضیح بیشتر با بنده تماس بگیرید

یک وکیل

همکاران پاسخ کامل و مقتضی را ارائه نمودند لذا از تکرار پرهیز می نمایم