مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام وقت بخیر. اگر ملکی متعلق به پدر شوهر می باشد و همسر آن را مهریه نموده و پدرش زیر آن امضا نموده باشد از لحاظ قانونی وضعیت آن چگونه است ؟

پاسخ ها :

ژیلا قهرمانی

سرکار خانم ژیلا قهرمانی :

سلام این به نوعی ضمانت مهریه است در صورت عدم پرداخت مهریه ملک متعلق به پدرشوهر ضمانت شده در صورت راهنمایی و مشاوره از طریق دادراه تماس بگیریدژیلا قهرمانی

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ملک جز مهریه زوجه خواهد بود و زوجه میتواند در هر زمانی درخواست
اجرای مهریه و توقیف ملک را نمایید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان ملک به عنوان مهریه همسر داده شده باشد مورد قبول است

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

بله ضمانت مهریه و قابل مطالبه است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

درصورتیکه پدر ضامن مهریه پسر گردد بایستی پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلامک سوال کلی است اما اگر پدرشوهر تضمین نماید قابل مطالبه است